onsdag 2 april 2008

Konst över alla gränser... / Art beyond all borders...

Se på denna Konstnär ! Man kan knappt tro det är sant!

Look at this Artist! One can hardly belive it to be true!
Vem sa att djur är dumma och inte har någon själ?? Jag skulle vilja lära mig elefantspråket och tala med denna fantastiska konstnär! Otroligt!! Detta sätter ju onekligen en hel del läror i nya perspektiv! Det krävs drömmar, känslor,vilja och teknik för att skapa konst. Jag ryser...Undrar om det är någon som har gett en pensel och färg till en delfin?!

Who said animals are stupid and without souls?? I would like to learn the elephant language and talk to this amazing artist! Unbelievable!! This puts a whole lot of thoughts and science in a new perspective! It takes dreaming, feelings , will and technique to create art. I´m shivering....I wonder if anyone has tryed to give paint and a brush to a dolphin?!
Jag är mållös!..../I´m speechless!...


Elephantphoto from movieposter.com

2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Men gubbarna då... ja vi människor underskattar djuren. Helt klart. Jag tänker ofta på det och känner stor empati för djur och tycker vi ofta är så orättvisa mot dem. De är kloka varelser. I samband med den fina utmärkelsen jag fick av dig har jag lagt din länk bla på sidan av min blogg, tack igen och trevlig helg! Mari.

linnea-maria sa...

Hej vilket underbart filmklipp!! Visst har djuren en själ. Vi kan ju faktist prata med dem också om vi bara lyssnar tillräckligt noga. Vi har en gammal katt och han brukar säga saker ibland. Bland annat har han sagt att han tycker om mig. Och ibland när han är ute och vill in så säger han till (alltså inte sitter och jamar). Min kompis pratar mer med sin hund än vad hon pratar med människor. Tack för din fina award och snälla ord om min blogg. Jag ska göra ett inlägg om detta och skicka den vidare, synd att du redan har fått den för den hade jag gärna gett dig. Kram /linnea-maria